Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16:30 hod)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely diskusných príspevkov a komentárov
Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely diskusných príspevkov a komentárov
  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti Dobráci s.r.o., so sídlom Vajnorská 56/46, 831 03 Bratislava, IČO 47804602, zapísaná na Okresnom súde v Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 99214/B (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • meno / prezývku
    • emailovú adresu
    • fotografiu (ak poskytnete cez službu tretej strany).
  2. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    • zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.
  3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 10 rokov a to za účelom:

    • zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.
  4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    • Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR
    • Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.
  5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. (Servery na území EÚ)

  6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu.

  7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok anonymizovanie informácií o diskutujúcom pri Vašich príspevkoch (úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu), popr. na písomnú žiadosť (list, email) kompletné vymazanie Vašich diskusných príspevkov.
    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Novinky z nášho blogu

Odovzdanie vozidla hasičom - Liptovský Hrádok,
02.04.2020 2020
Odovzdanie vozidla hasičom - Liptovský Hrádok,
Aj v týchto ťažkých dňoch karantény spôsobený vírusom COVID-19 sme odovzdali slovenským hasičom firmy Rettenmajer – Liptovský Hrádok, vozidlo Tatra 81... čítať celé
Aj v ťažkých časom sme tu pre Vás!
22.03.2020 2020
Aj v ťažkých časom sme tu pre Vás!
Aj v ťažkých časom sme tu pre Vás! čítať celé
Pripravujeme pre obec Stará, Červená Voda,
14.02.2020 2020
Pripravujeme pre obec Stará, Červená Voda,
Aj v týchto ťažkých dňoch, karantény COVID-19 dokončujeme vozidlo Denis Sabre pre obec Stará Červená voda. čítať celé
Odovzdali sme veliteľské vozidlo obci Rovinka
12.12.2019 2019
Odovzdali sme veliteľské vozidlo obci Rovinka
Hasiči z obci Rovinka pri Bratislave si prevzali veliteľské vozidlo Ford Transit, ktoré sme upravili na základe ich požiadaviek. čítať celé
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

 

       Aj produkty týchto značiek u nás najdete...        


 

      

 

 
Garancia vrátenia peňazí

             

Kamenná predajňa

Dobrovoľná požiarna ochrana SR
Kutuzovova 3290/17, 831 03 Bratislava
Slovenská republika

Kontakt
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
(Po-Pia, 8-16:30 hod)
Sledujte nás, inšpirujte ostatných a zdieľajte Vašu radosť z nákupu a lásku pre hasičinu s hashtagom #som_dobrak_
Copyright ©2015 - 2020 Dobráci, s.r.o. Všetky práva vyhradené.
 
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.